{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "name": " ", "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "ProductList" } }
Favorites
1.533,31 LEI 459,99 LEI
+Reduceri de 20% ın Coşul de Cumparaturi!
1.533,31 LEI 459,99 LEI
+Reduceri de 20% ın Coşul de Cumparaturi!
1.349,97 LEI 404,99 LEI
+Reduceri de 20% ın Coşul de Cumparaturi!

Modele de Cuverturi Duble    


Dupa o zi plina la munca, fiecare isi doreste sa faca un dus si sa se intinda intr-un pat confortabil cu lenjerie curata. Seturile de lenjerie sunt special proiectate in functie de gusturile oamenilor, tinand cont de nevoile lor.  

Seturile de lenjerie sunt articole de care avem nevoie in fiecare zi , sunt compuse din fete de perna, cearceaf si husa de pilota. Acestea pot fi seturi single sau duble. 


Din ce sunt compuse seturile de lenjerie?    


Seturile de lenjerie este un produs foarte popular printre produsele textile de casa. Lenjeria de pat poate fi vanduta ca set sau ca un singur articol. Acestea sunt create din diverse materiale pentru a satisface diferitele nevoi ale clientilor, de asemenea pot contribui la decorarea camerei. Seturile de lenjerie din satin, bumbac, poliester, lana, tesaturi flamel vin in completarea decorului camerei cand sunt vandute ca set.  Majoritatea seturilor sunt formate din cearceaf de culoare uni, o husa de pilota cu model si o fata de perna simpla sau cu model, de asemenea se pot vinde si separat in asa fel incat sa va permita sa le alegeti dupa gusturile dvs.    


Dimensiunile seturilor de lenjerie?


Aasternuturile single si duble sunt fabricate din tipuri diferite de materiale si nu se limiteaza la diminesiunile standard Daca ai un pat de o persoana, setul de lenjerie 120*200cm poate fi potrivit patului tau.  Setul de lenjerie single ,de obicei are aceleasi dimensiuni, husa de pilota 160*220cm, fetele de perna 50*70cm si cearceafurile 160*240cm. Nu ocupa mult spatiu in masina de spalat si pot fi spalate cu rufele zilnice. Foarte important este, daca ai o husa de pilota de culoare inchisa, nu este recomanda sa o speli cu haine deschise la culoare.     Daca preferi sa dormi intr-un pat mare si confortabil, dimensiunile husei de pilota in general au 200*220cm, acestea fiind completate de cearceaful de pat 240*260 cm si fetele de perna 50*70 cm. Daca aveti un pat foarte mare, este posibil ca un set de lenjerie dublu sa nu fie suficient. Seturile de lenjerie king size sunt potrivite pentru paturi foarte mari. Dimensiunea husei de pilota in acest caz este de 220*220cm, puteti alege un set de lenjerie care are o mare varietate cu detalii si structuri ale tesaturii de orice dimensiune.   


Ce pret au seturile de lenjerie?    


Factorii care determina pretul seturi de lenjerie sunt diferiti. Seturile de lenjerie se impart in doua, de vara si iarna din cauza diferentei de temperatura dintre lunile de vara si cele de iarna. Setul de lenjerie din flanel este unul din modelele mai putin obisnuite deoarece tesatura de flanel are mai mult succes in ceeace priveste porii si rata de absorbtie a umiditatii.    


Preturile varianza in functie de materialele din care sunt fabricate cat si modele. İntrucat seturile de lenjerie king size se foloseste mai multa tesatura, este posibil ca diferite dimensiuni ale aceluiasi model sa fie mai ieftine sau mai scumpe.



You have added the product to your favorites list. You can view all your favorite product list by clicking on the heart at the menu.