{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "name": " ", "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }
Favoriti

V O U C H E R 

De  C A D O U

ŞANSA DE A CAŞTIGA Voucher de Cadou La fiecare Comanda de 200 Lei.  La Cumpărături în valoare 200 Lei, Câștigă Şansa de Participare Extragere

* Doar pentru 1 Client!

CUMPARA ACUM

Ce este Campania ‘’HAPPY FRIDAY’’?

O şansa de Extragere pentru 200 Lei de Cumparaturi. La Cumparaturi de peste 200 de Lei aveti Şansa de a Caştiga prin Tragere la Sorti Voucher de Cadou! La Cumparaturi de peste 200 de Lei, sunteti ınscrişi automat la Extragerea Saptamanala. 

Cum Pot Participa?

Campania Valabila doar pentru Comenzile plasate Vineri. Este necesar sa fiti ınregistrat pe site-ul English Home.ro. La fiecare Comanda de peste 200 de Lei, Aveti O Şansa de Caştig, Mai Multe Comenzi de peste 200 de Lei= Mai multe Şanse!

Cum Afli Daca Esti Castigator?

In fiecare Vineri vom avea 1 Caştigatori, iar Voucher de Cadou va fi Livrata la adresa indicata de Caştigatori.

Cıştigatorii vor fi aleşi dupa o Saptamına de la Plasarea Comenzii (In fiecare Vineri). Rezultatele le poti verifica pe Retelele de Socializare prin introducerea Numarului de Comanda.