{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "user":{ "name": " ", "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "permission": "no" } } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }
Favoriti

Politica cu privire la protectiadatelor cu caracter personal

Politica cu privire la protectiadatelor cu caracter personal

Actualizata la data de 14.05.2020

Introducere

Noi, la English Home SRL ("noi" sau "Compania"), respectăm intimitatea dvs. și ne angajăm să protejăm confidențialitatea asupra datelor cu caracter personal ale clienților noștri.

Această Politica cu privire la protectia datelor cu caracter personal, descrie practicile noastre în ceea ce privește colectarea, utilizarea și stocarea informațiilor dvs. 

 Vă încurajăm să citiți cu atenție Politica noastra și să o aveti in vedere pentru a lua decizii în cunoștință de cauză.

În această Politica cu privire la protectiadatelor cu caracter personalveți citi despre: 

 • Ce fel de informații colectăm
 • Cum colectăm informațiile dvs
 • Cum folosim informațiile pe care le colectăm
 • Cu cine împărtășim informațiile și în ce scop
 • Drepturile clienților
 • Pentru cât timp păstrăm informațiile pe care le colectăm
 • Cum vă protejăm informațiile
 • Cum să ne contactați.​

Ce fel de informații colectăm. Cum colectăm informațiile

Colectăm informații privind clienti, personae fizice, care pot duce, direct sau indirect, la identificarea acelor personae fizice ("Informații cu caracter personal"). Colectăm informațiile cu caracter personal pe care ni le oferiți, în mod voluntar, completand/semnand Formularul de informare si solicitare a consimtamantului în unul din magazinele noastre. Informațiile cu caracter personal pe care le colectăm includ informații care sunt furnizate direct de catre dumneavoastra, respectiv: nume si prenume, număr de telefon mobil, adresa de email, data nasterii.


Cum folosim informațiile pe care le colectăm

Folosim informațiile cu caracter personal în modalitatile descrise în această politică cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Motivul pentru care colectăm datele dumneavostra cu caracter personal este acela ca dorim sa va transmitem informatii cu privire la produsele noastre si sa va tinem la curent cu campanile noastre.

Cu cine împărtășim informațiile pe care le colectăm ("Destinatari")

Noi nu închiriem, nu vindem sau nu divulgăm datele cu caracter personal colectate cu terțe părți, cu excepția celor descrise în această politică cu privire la protectia datelor cu caracter personal. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi divulgate unei terțe părți numai în măsura în care acest lucru este necesar pentru realizarea scopului pentru care au fost colectate și doar in baza unor angajamente de pastrare a confidentialitatii si protectie a datelor, din partea acestora, in conformitate cu legea aplicabila.

Informațiile dvs. pot fi transmise companiei noastre afiliate din Turcia (EHM MAGAZACILIK SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI). De asemenea, este posibil ca datele dvs. să fie furnizate si altor companii affiliate sau cu care ne aflam in relatii de parteneriat, cum ar fi: furnizori de servicii IT, marketing, sau alti furnizori similari, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile specificate aici, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.


Datele dumneavoastra ar mai putea fi transmise organelor de politie, parchet, instante judecatoresti sau altor institutii care exercita autoritatea de stat, in masura in care au atributii legale in sensul primirii unor astfel de date si in stricta concordanta cu prevederile legale aplicabile.

Datele dumneavoastra nu vor face obiectul unui process decizional individual automatizat care sa produca efecte juridice asupra dumneavoastra.

Transferul de date în afara SEE 

Dupa cum am specificat mai sus, datele dumneavoastra pot fi transmise catre EHM MAGAZACILIK   SANAYI  VE  TICARET   ANONIM   SIRKETI, care este localizata in afara Spatiului Economic European si prin urmare in afara ariei de aplicabilitate a Regulamentului EU 679/2016 cu privire la protectia datelor cu caracter personal, dar doar pentru scopurile specificate in aceasta Politica si doar in baza unor angajamente de pastrare a confidentialitatii si protectie a datelor, din partea acestora.

Drepturile clienților

Aveti dreptul sa solicitati: 

 • Sa vi se confirme daca datele dumneavoastra cu caracter personal fac obiectul prelucrarii, precum si sa primiti acces la acestea.
 • Sa primiți o copie a informațiilor personale pe care ni le-ati furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod curent si care poate fi citit automat.
 • Sa solicitați rectificarea informațiilor personale pe care le-am colectat de la dumneavoastra.
 • Sa solicitați ștergerea informațiilor dumneavoastra personale.
 • Sa obiectatipelucrarii datelor dumneavoastra personale de către noi.
 • Sa cereti restricționarea prelucrarii datelor dumneavoastra personale de către noi.
 • Sa nu faceti obiectul uneideciziibazateexclusiv pe prelucrarea automata, inclusivcrearea de profiluri.
 • Sa depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la protectia datelor cu caracter personal.​

Aveti dreptul sa va retrageti consimtamantul oricand, adresandu-va in scris catre noi, la adresa indicate mai jos, sau bifand link-ul cu privire la retragere consimtamant de la finalul acestei Politici.

Aceste drepturi pot fi exercitate cu buna credinta, in conditiile legislatiei aplicabile. 

Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile menționate mai sus sau să primiți mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa: S.C. English Home SRL, București, Bd. Timișoara, nr. 26, sectorul 6, zona comercială nr. G20, Plaza România

Durata de pastrare a datelordumneavoastra

Vom pastra datele dumneavoastra timp de 7 (sapte) ani de la data furnizarii lor catre noi, cu exceptia cazului in care legislatia cere o durata mai lunga de pastrare, sau daca solicitati stergerea informatiilor dumneavoastra.

Cum protejăm informațiile dvs.?

Dedicam mare atenție si grija in implementarea și menținerea securității datelor dumneavoastra. Adoptam politici si proceduri tehnice si juridice pentru a asigura securitatea informațiilor clienților noștri și pentru a preveni utilizarea neautorizată a acestor informații și solicităm ca orice terță parte să respecte măsuri de securitate similare, în conformitate cu această politică de protectie a datelor cu caracter personal. Deși luăm măsuri rezonabile pentru protejarea datelor cu caracter personal, nu putem fi responsabili pentru faptele celor care obțin acces neautorizat sau abuziv și nu putem oferi garantia, expresa, implicita sau in orice alt fel, că astfel de incidente nu pot aparea.

Actualizări sau modificări ale politicii privind protectia datelor cu caracter personal

Putem actualizasau modifica această Politică privind protectia datelor cu caracter personal, periodic sau cand consideram ca este necesar, iar cea mai recentă versiune va fi postată pe site-ul nostru (data ultimei actualizari fiind mentionata sub titlu). Vă încurajăm să consultați regulat această politică privind protectia datelor cu caracter personal, pentru a fi la curent cu cea mai recenta versiune.

Cum puteti să ne contactați

Dacă aveți întrebări despre informațiile pe care le colectăm de ladumneavoastra și despre modul în care le folosim, vă rugăm să ne contactați la adresa: S.C. English Home SRL, București, Bd. Timișoara, nr. 26, sectorul 6, zona comercială nr. G20, Plaza România

Informatii despre noi:

S.C. English Home SRLSediu social: Bucuresti, Blvd. Timisoara, nr. 26, spatial comercial nr. G20, Plaza Romania, sector 6.CUI: 33259975J40/6839/10.06.2014